Ako sa teda nachystať na Vianoce, keď je takmer všetko zatvorené? Tu pomôže dobrá vôľa, vynaliezavosť, susedia, ale aj schopnosť nájsť veci tam, kde inak počas roka vôbec nesiahate. 

V medziach aktuálnych opatrení by sme sa nemali zbytočne pohybovať. Môžeme ísť do práce, nakúpiť potraviny, a tým to končí. Žiaľ kvetinárstva, či obchody s vianočným tovarom, sú zatvorené.

Kopy krásnych ligotavých vecí tak ležia na regáloch a zjavne sa tento rok nestihnú ani predať. Čo už. Mrzí to mnohých, no Vianoce sa blížia a zaslúžia si, aby ste boli na ne prichystaní, a to teraz nehovoríme o vianočných darčekoch. 

Buďte kreatívni. Zrepasujte staré, spýtajte sa susedov, zapojte do príprav deti. Možno sa to tak nezdá, ale možno to bude to najkrajšie vianočné obdobie. Väčšinou si totiž oddýchneme a nasajeme vôňu Vianoc až 24.12., no aj predvianočné obdobie má svoju atmosféru.  

Ak nepomôže povala, ani sused, tak pomôže internet. Samozrejme, že existuje xyz webov, ktoré ponúkajú krásne nové ozdoby, no aj za pekné ceny. Preto, ak chcete ušetriť, nahliadnite na bazáre a inzertné portály. Nikdy neviete, aký kúsok sa vám podarí nájsť. 

Možno to nebude len kúsok do výzdoby za pár eur, ale aj vianočný darček. 


Súvisiace inzeráty

Mobily