Niektorí sa pri výzdobe riadia aktuálnymi trendami, iní sa riadia tým, čo majú doma v krabiciach už nakúpené. Niekto sa v zdobení vyžíva, pre iného je to "povinná jazda". Každý je iný, no výsledok je vyzdobený stromček, stôl, okná, dvere...

Trendy 2023

IN sú ešte stále kvety. Aj keď je zima a kvety von nekvitnú, no na vašom stromčeku by nemali chýbať. Moderné sú vianočné ruže, alebo klasické ruže v rôznych farbách. 

Po kvetoch by ste mali do výzdoby zakomponovať pierka a vtáčikov. Oživia váš stromček. K vtáčikom tento rok pribudli aj rôzne iné 3D ozdoby. Okrem gúľ siahnite po zmenšeninách bežných vecí, ako sú autíčka, šálky, korčule, rukavičky... Jednoducho, veci bežnej spotreby. Moderné je všetko akoby strapaté, neupravené, prírodné. Takže žiadna pravidelnosť, ani dokonalosť.

Ak ste však skôr maniaci do materiálov, siahnite po niečom lesklom a trblietavom, alebo sa nechajte inšpirovať prírodou a zakomponujte do svojej výzdoby veci, ktoré nájdete napr. na prechádzke s deťmi.

Farba roka 2023

Asi najviac sa menia trendy vo farbách výzdoby. Samozrejme, že stálice sú stálice, no pre odvážnych sú tu trendy a budete sa čudovať, aké sú pre tento rok. 

A to sú:

- magenta - farba tohto roka je magenta, čiže farba niečo medzi ružovou, červenou a fialovou. Laicky povedané, e to taká farba "Telekomu" :)

- čierna - áno, aj toto môže byť farba Vianoc, ak sa správne skombinuje. Kombinujte ju s kovovými odleskami, so striebrom a zlatom a budete trendy ako nikdy predtým

Zdroj: svetstromcekov.skwestwing.sk


Súvisiace inzeráty

Dámske