Úrad verejného zdravotníctva SR vydal šokujúcu správu o testoch odpadových vôd. Monitoring odpadových vôd začal v druhej fáze v januári 2022. Robí sa vo všetkých okresoch.

Keďže žijeme v "dobe covidovej", tak sa monitoring zameriava na prítomnosť SARS-CoV-2 v odpadových vodách. A teraz sa držte! "Do 28. kalendárneho týždňa bolo celkovo vyšetrených 1677 vzoriek kvalitatívnou a kvantitatívnou metódou, z nich bolo pozitívnych alebo s hraničnými hodnotami 1636 (97,56 %) vzoriek." Presne takto sa to píše v správe. 

Analýza prítomnosti vírusu SARS-CoV-2 v odpadových vodách na Slovensku zodpovedá epidemiologickej situácii.

uvzsr.sk

V mnohých takéto čísla vzbudzujú strach a snažia sa k svojmu zdraviu pristúpiť maximálne zodpovedne. Snažia sa dezinfikovať vodu a zbaviť ju patogénov. Vedeli ste, že existuje domáci pomocník, ktorý vám v tom pomôže? 

Elektromagnetický prístroj EcoFood je určený na dezinfekciu vody, potravín a predmetov v domácnosti. ľahko ho teda využijete na dekontamináciu a aktiváciu vody, aj na odstránenie škodlivých chemických a biologických znečisťujúcich látok.

Prístroj generuje elektromagnetické pole s informačnou matricou chlórhexidínu, ktoré má dostatočne silnú biologickú aktivitu.

Zdroj: uvzsr.sk