Človek po úspešnom predaji pociťuje akúsi katarziu, že dané veci nevyhodil do koša, ale niekomu ešte poslúžia a na druhej strane zarobí nejaký budget na nové. Toto je najlepšie, čo môžete spraviť. Ako ale byť úspešný? 


Odporúčané pre Vás

Listing image

Kopačky nike

Location icon Veľké Kapušany

Predám kopačky nike v dobro stave malo nosene.

10 €

Čo najlepší stav

Ak sa už rozhodnete predať obuv, alebo oblečenie, dajte danú vec do najlepšej formy. Veci vyžehlite, ak je to teda vhodné, obuv vyčistite, prišite gombíky, opravte zips, vyčistite fľaky... Jednoducho, čím lepšie daná vec vyzerá, tým viac si môžete za ňu pýtať.

Fotografie

Veci foťte na dennom a prirodzenom svetle. Vtedy vidieť najlepšie a najprirodzenejšie farby. Rovnako nafoťte detaily danej veci, aj tie, ktoré lichotivé nie sú, ako napr. nejaké poškodenia, dierky, fliačiky. Zvyšuje to váš kredit ako predajcu, keďže nechcete zatajovať niečo, čo by mohlo kupujúceho po obdržaní veci prekvapiť.

Cena

Je fajn, ak máte nejaký doklad o tom, za koľko ste danú vec kúpili vy. Alebo ak nie, tak si spravte prieskum trhu. Ak sa daná vec ešte ponúka, riaďte sa trhovou cenou, a nie tou za ktorú ste vec kúpili. 

Zohľadnite jej stav a opoužívanie a stanovte cenu. Skúsení predajcovia väčšinou stanovia cenu, z ktorej sú ochotní ešte spustiť nejaké to euríčko, aby motivovali záujemcu ku kúpe.