Fun rádio a Avízo sa v týchto ťažkých časoch rozhodli spojiť sily vytvorením finančnej zbierky, ktorej celá suma poputuje na konto občianskeho združenia KREHKÉ DETI.

Zbierka spočíva v novoročnej burze na stránkach Avíza, do ktorého Fun rádio a jeho moderátori vložili svoje vlastné (väčšinou unikátne) veci na predaj. Konečná suma týchto predmetov preto nezodpovedá skutočnej trhovej hodnote, ale okrem ich samotnej unikátnosti zahŕňa aj dobročinný charakter celej kampane. Každý, kto sa niektorý z predmetov burzy rozhodne kúpiť, preto nezíska len samotnú vec, ale aj dobrý pocit z pomoci tým, ktorí to naozaj potrebujú.

Aby výsledná vyzbieraná suma pomohla občianskemu združeniu čo najviac, samotné Avízo sa rozhodlo každé získané euro z predaja ešte zdvojnásobiť.

Pomôžte aj vy dobrej veci a vyberte si produkt z burzy ešte dnes
ZOBRAZIŤ PONUKU 

Občianske združenie KREHKÉ DETI prevádzkuje jedinú neonatologickú kliniku intenzívnej medicíny na Slovensku. Toto centrum je konziliárnym a koncovým pracoviskom pre komplikované a závažné prípady z pôrodníctva pre všetky gynekologicko-pôrodnícke oddelenia nemocníc na Slovensku. Ak sa o ich aktivitách chcete dozvedieť viac, kliknite SEM

Novoročný výpredaj
Zdroj: Fun rádio