Vo väčšine prípadoch ide o zvieratká, ktoré majú ťažký osud. Majitelia sa ich vzdali, vyhodili, odstrčili ich. Nikto z nás nevidí do och duše, no keby sa to dalo, tak uvidíme bolesť a veľkú túžbu po novej milujúcej rodine.


Odporúčané pre Vás

Listing image

Kocúrikovia z útulku hľadajú domov

bielotigrovaný Filip a tigrikyHomer a Tinky sú kocúri vo veku od 3,5 do 4,5 roka. Sú zdraví, veterinárne ošetrení - testovaní, čipovaní, kastrovaní. Nachádzajú sa v Bratislave. Kocúrikovia majú podobné povahy - Filip je plachý ale zvedavý, Homer a Tinky sú tiež plachí, ale ked sa osmelia, su prítulní. Adopčný poplatok je 40 EUR

40 €

My na Slovensku počúvame z každej strany, že útulky sú preplnené a naozaj nevedno, ako vykorčuľovať z tohto problému. Ako nájsť domov zvieratkám a odľahčiť tak útulky? Možno by vedel poradiť jeden floridský útulok, ktorému sa podarilo niečo nevídané! 

Prvýkrát v histórii útulku sa stalo to, že všetci psíkovia si našli nový domov a útulok ostal úplne prázdny. Úplne vážne.

Útulok Palm beach Country Animal Care and Control sa chcel s krásnou správou podeliť, preto nakrútili milé video, kde v kotercoch pre psíkov stoja zamestnanci, ktorí sa tešia zo svojho úspechu. 


Odporúčané pre Vás

Listing image

Kocúrik Lajko hľadá domov

Location icon Lipové

Kocúrik Lajko si hľadá domov. Maličký Lajko sa našiel plakať maličký opustený v lese. Dobrí ľudia ho zachránili, preliečili a dali zaočkovať. Lajko je veselý malý zbojníček, rád sa naháňa s inou mačičkou, hrá s udičkou, šnúročkami a loptičkami. Je prítulný, používa záchodík, je čistotný. V dočasnej opatere narástol na zdatného pubertiaka, ktorý ovláda všetko, čo správny kocúr má vedieť. Má cca 7 mesiacov a hľadá si láskavý domov v interiéri, môže byť aj k inej mačičke, aby sa mal s kým hrať. V dočaske má skoro nevidiaceho kamoša, ktorého má veľmi rád a s ktorým sa rád hrá, naháňa a vymýšľa rôzne šibalstvá. Na svoj domov čaká pri Komárne, avšak pomôžeme aj s prevozom do láskavého domova. Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva. Kontaktujte nás, prosím správou na macickynz@gmail.com alebo tel.č. 0907093893

30 €

Zdroj: facebook.com