Keď zatvoríte oči a predstavíte si, ako by mal vyzerať luxusný interiér, tak si predstavíte svetlý veľký priestor s vysokými stropmi, veľkými francúzskymi oknami, kde je v centre pozornosti veľký dominantný luster. 

Na vysoké stropy vám musí požičať banka, no luxusný luster, či svietidlo si poľahky zaobstaráte aj sami. Elusia.sk ponúka širokú škálu visiacich, stropných, či nástenných svietidiel, ktoré sú vyrábané z kvalitného materiálu.

Náročný klient by mal siahnuť po niečom veľkom a okázalom. Po niečom, na čo každému padne zrak a povie si waw! Svietidlo Grani 7 Round je skutočný skvost. Spojenie chladnej ocele a priezračného skla v zlatom prevedení, to je niečo, na čo musíte povedať, že to vyzerá luxusne.

elusia.sk

Dojem luxusu navodia v priestore jednoznačne skupinové svietidlá, ale aj veľké svietidlá z jedného kusu. V tomto prípade je vhodné, aby ste sa pohrali s jeho tvarom a materiálom, ktorý bude svetelnosť buď podporovať, alebo práve naopak tlmiť. 

Za túto závesnú lampu by si dizajnér mohol pokojne vypýtať aj stovky eur. Skladá sa totiž z priehľadných sklenených príveskov, ktoré sú efektne uložené a vsadené do čierneho svietidla. Sklo a čierna farba sú presne tie dva momenty, ktoré zahrajú luxusu do karát. 

Budete sa čudovať, ale za túto lampu Soria zaplatíte menej ako 100 eur! 

elusia.sk

Jednotné a veľké svietidlo má jednoducho efekt. No efekt má jednoznačne aj veľké skupinové svietidlo, ktorého základom sú geometrické tvary. Štvorec, kruh, obdĺžnik.... Takáto lampa sa doslova rozloží v priestore.

elusia.sk

Zdroj: elusia.sk


Súvisiace inzeráty

Služby