Takže akokoľvek beriete, alebo neberiete tento milý deň žien, tak si každá žienka zaslúži nejakú pozornosť. Veď, kde by sme bez žien boli? Čo všetko robia? Aké významné úlohy zastávajú v spoločnosti, rodine, v pracovnom kolektíve...

Môžeme o tom polemizovať, no dospejeme k záveru, že žena je nenahraditeľná a nejaká drobnosť ju vždy poteší. A verte, či nie, takou drobnosťou môže byť pokojne aj kniha. Knihou a kvetmi u ženy nikdy nič nepokazíte. Ba naopak, ukážete, že si ju vážite. 

Ale čo vybrať žene v dnešnej dobe?

Sú témy, ktoré nikdy neomrzia. Dnešná doba praje kuchárom a výživovým poradcom. Možno v minulosti, ak by žena dostala kuchársku knihu, či knihu o správnej výžive, tak by sa mohla uraziť, že jej dávate najavo, že nevie variť, alebo je nebodaj obézna. Tento trend sa zmenil a knihy s gastro tematikou sú naozaj TOP.

Druhá kategória je životopisná beletria. O múdrych a úspešných ľuďoch sa predsa číta dobre, ešte skôr ak ide o ženu, ktorá sa dokázala prebiť v tak presýtenom svete "mužským testosterónom." Teraz opäť nikomu nechceme krivdiť, no žena žene povie viac, než muž žene. 

Samozrejme, že ak danú slečnu poznáte a viete cieliť knihu, tak je to skvelý prípad. Poznáte jej koníčky, poznáte jej život...

V tomto prípade ju neurazíte ani knihou napr. o pive, keď to máme povedať s takou jemnou "nadsázkou". 

Zdroj: forbes.sk


Súvisiace inzeráty

Knihy