Za oveľa menej peňazí si tak viete zadovážiť kúsky bežnej spotreby, ako je televízor, práčka, rúra, ale aj notebook, či mobilný telefón. 

Vždy však platí pravidlo, že treba dvakrát premyslieť a raz kúpiť. Nenechajte sa obalamuť fotkami stiahnutými z fotobaniek. Inzeráty bez fotografií ani nepozerajte, načo. Ak si niekto nedá námahu tovar odfotiť a priložiť reálne fotky k inzerátu, ten už zďaleka pôsobí ako nedôveryhodný predávajúci.

Nebojte sa spýtať ani na dôvod predaja a na existujúcu záruku produktu. Pri elektronike je záruka vždy veľkým plus. 

Ak teda nájdete správny tovar, super predajcu a ešte lepšiu cenu, vedzte, že ušetríte aj stovky eur!

"Zbohatnúť" na elektronike sa dá nielen jej predajom, ale aj kúpou. Najväčším ternom sú retro kúsky. Sú zberatelia, ktorí sú ochotní zaplatiť hotový majland za to, aby si do zbierky zadovážili napr. staré rádio, ktoré vy už máte roky vyhodené na povale. 

Preto môžete myslieť dopredu a nejaký takýto kúsok nielen predať, ale aj kúpiť a počkať na správny čas a so ziskom ho predať.

Rovnaký postup môžete zvoliť aj pri starých mobiloch, pri tzv. ikonách, na ktoré sa nikdy nezabudne. Napr. nezničiteľná NOKIA 3310. Po tej mohol prejsť aj traktor a prežila to bez jediného škrabanca a poškodenia funkčnosti. "Novinka" z roku 2000 bola skutočne žiadaným kúskom a dnes by ste za zachovalý model dostali pokojne aj cez 300 eur.


Súvisiace inzeráty

Ostatné (elektronika)