Odporúčané pre Vás

Listing image

Vírivka / kaďa na kúpanie

Kúpacia kaďa s pieckou na drevo Vnútorný priemer: 185/205 sm Množstvo ľudí: 4-6 Kapacita: 1300 l Môžete si zariadiť malý SPA-rezort vo svojom dvore (v súkromnom dome, na vidieku, na terase alebo v hoteli) - Integrovana pec (nehrdzavejúca oceľ AISI 304). Výkon 35 kW. - Sklolaminátová modra vaňa - Komín (nehrdzavejúca oceľ) 2 m; - Drevené schody; - Odvod vody (odtok) v spodnej časti D = 50 mm; - Vonkajší drevený obklad. - Ochranný kryt komína - Kompozitný kryt Farba dreva - orech Záruka 2 roky. Kontaktne cislo + 421 951 941 026

1 850 €

Každý sme iný a každá jeden z nás zvláda chorobu horšie, alebo lepšie. Môže za to zmes genetiky, povahy, imunity, či nastavenia mysle. Nie je to len o tom, že muža skolí aj obyčajný soplík. Ide o celú zmes faktorov. Takže nemôžeme mužskému pokoleniu krivdiť, že sa cítia, že zomrú len za to, že im tečie sopeľ a ženy v tom istom stave robia tak, akoby sa nič nedialo. 

Poďme sa ale pozrieť na to, či telo pri chorobe zaťažovať cvičením a športom. Je to správne? Niekedy je také cvičenie omnoho účinnejšie ako lieky, či ležanie v posteli. No musíte vedieť správne odhadnúť svoj stav, aby sa telo nedostalo to tzv. katabolického stavu. Čo to je? 

Pri akomkoľvek tréningu a cvičení telo namáhame. Telo potrebuje energiu, ktorú čerpá z tukov, cukrov, v krajnom prípade z bielkovín. Vtedy telo stráca svalovú hmotu, čo ho vyčerpáva ešte viac. 

Aký stav je pre cvičenie a šport ešte prijateľný? 

- upchatý nos

- slabá bolesť hrdla

- bolesť ucha

- slabá nádcha

Kedy šport a cvičenie vynechať?

- horúčka

- silný a frekventovaný kašeľ

- žalúdočné problémy

- chrípka

Platí teda, že pokiaľ je to v slabej rovine, bez teploty, tak je šport v poriadku. Ak sa ale stav zhoršuje, nedajbože vám to zlieza na pľúca, priedušky, tak v žiadnom prípade necvičte. A v neposlednom rade nepodceňujte chrípku, pretože, ak telo vyšťavíte, v krajnom prípade hrozí aj smrteľný kolaps. 

Zdroj: kompava.skgymbeam.sk


Súvisiace inzeráty

Šport