Statista.com predpovedá, že v roku 2021 bude vo svete až 6,378 bilióna užívateľov so smartfónom. To je neuveriteľné číslo. No žijeme v dobe, kedy jeden človek vlastní viacero mobilných telefónov naraz. 

Môže ich vlastniť akékoľvek množstvo, nov súvislosti so všetkými bude robiť jednu a tú istú vec - držať ich. To, ako držíme svoj smartfón je dôležité a veľa dokáže o nás prezradiť.

Daniil Shubin pre Brightside.me nakreslil 4 základné možnosti držania mobilu. Ktorý ste vy? 

brightside.me

1. Ovládanie jednu rukou

Ak ovládate svoj mobil jednou rukou, ste sebavedomý človek, ktorý má veci pod kontrolou. Máte istotu v tom, čo robíte. Ste v absolútnej pohode, nestresujete, veci robíte s rozvahou. Na druhej strane ste však ochotní všetko riskovať, ale na druhej strane s rozumom, aby ste dosiahli to, čo chcete.

Ste extrovert, rád v stredobode pozornosti, no nie ste vytrvalí poslucháč. 

2. Držanie jednou a ovládanie druhou rukou

Tento typ osobnosti je múdry, intuitívny, šikovný, rozumný a opatrný. Predtým, ako sa rozhodnete niečo urobiť, si viackrát všetko dopredu premyslíte. Nenecháte sa len tak ľahko nachytať a oklamať. 

Ste introvert, ktorí musí najprv na 100% dôverovať, až potom sa otvorí a prejaví vo svojej plnej kráse. 

3. Držanie v oboch rukách a ovládanie oboma rukami

Veci sa snažíte urobiť rýchlo a efektívne. Ste kreatívni a prispôsobivý, čo sa týka práce, no osobnosť nie je až taká silná.

Neustále podceňovanie a túžba o dokonalosti vás okliešťuje. Ste zraniteľní a citlivý typ.

4. Držanie v jednej ruke a ovládanie ukazovákom druhej ruky

Kreativita, kreativita a ešte raz kreativita. Doslova sršíte nápadmi. 

Ste však introvert, ktorí sa musí sústrediť sám na seba a premýšľať nad vecami, aby ich dal von. Vo vzťahoch už takí kreatívni nie ste, ste skôr plachí a bojazliví, preto ťažko nadväzujete vzťahy. No, keď vás niekto spozná, nenechá na vás dopustiť. 

Zdroj: brightside.me