Bazáre ponúkajú naozaj širokú škálu vecí, ktoré potešia ženu, muža, ale aj deti. Len si treba vybrať. My sa zameriame na elektroniku, tá je totiž hodnotná.

Čo poteší manželku, priateľku, či dcéru?

Každú ženu poteší niečo, čo sa týka krásy. Čo jej pomôže cítiť sa atraktívnejšou, alebo niečo, pri čom dokáže zrelaxovať. Preto ak siahnete po žehličke na vlasy, alebo príslušenstve na manikúru, krok vedľa iste nespravíte.

Niektoré ženy poteší aj niečo, čo vylepší domácnosť a uľahčí im bežné práce. Preto dobre načúvajte svojej polovičke, na čo doma najviac nadáva a zaobstarajte jej to pod stromček. Nová práčka, rúra na pečenie, alebo sporák dokáže urobiť veľa radosti. 

Čo pre manžela, priateľa, či syna?

Mohlo by sa zdať, že muži sú menej náročná kategória. No opak je pravdou. Urobiť mužovi radosť, takú tú naozajstnú, je veľmi ťažké. 

Žena totiž dokáže oceniť snahu a potešiť sa aj z nej, kdežto muž, ten rieši len finálny produkt. Čím teda potešiť muža?

Elektronika je tá správna cesta. Buď sa zamerajte na jeho koníčky, alebo zdokonaľte výbavu, ktorú mú už doma.

Snažte sa prekonať aj negatívne emócie. Často sa stáva, že žena neznáša, keď sa jej muž hrá "plejko", no vedzte, že ak mu kúpite novú hru, či ovládač, bude veľmi šťastní. 

Každý jeden športový fanúšik sa poteší aj domácemu kinu, alebo dokonca plátnu, na ktorom si s kamarátmi vychutnajú zápas. Áno, aj takto viete muža potešiť a áno, aj takéto veci dokážete nájsť na inzertných portáloch omnoho lacnejšie.