Realitná kancelária RAMP4 sa nezameriava len na tuzemské nehnuteľnosti, na ich predaj a prenájom. Ale otvorila sa svetu a pod značkou TOP PROPERTIES ponúka krásne investičné nehnuteľnosti v zahraniční a medzi nimi je aj exkluzívny Dubaj. 

Teraz je ta správna príležitosť, ako výhodne uložiť peniaze do zahraničnej nehnuteľnosti. V súčasnosti sa Dubaj radí medzi top destinácie na kúpu investičnej nehnuteľnosti, či už z pohľadu návratnosti investície z prenájmu, alebo rastu cien nehnuteľností v Dubaji.

TOP PROPERTIES ponúka na predaj úplne nový projekt Condor Marina Star Residences, ktorý ponúka celkom 206 apartmánov s dychberúcim výhľadom na Marinu. Táto elegantná výšková budova je inšpirovaná architektúrou z Miami a má 27 poschodí.

Ďalší projekt, ktorý má v ponuke je Condor Concept7, ktorý ponúka celkom 159 apartmánov v perfektnom prostredí Jumeirah Village Circle (JVC), ktoré je navrhnuté pre oddych s množstvom zelene, parkov a nespočetnými možnosťami pre šport.

V okruhu 10-15 minút sa táto lokalita pýši najmä prestížnymi golfovými hriskami, ako sú Jumeirah Golf Estates, Arabian Ranches Golf club, Trump International Golf club a Dubai Hills Golf club.

nehnutelnosti.sk

Tak teda ako vlastniť nehnuteľnosť? 

Kúpa, zmluvy a všetko potrebné sa dá vybaviť na diaľku. Ak však máte záujem o obhliadku vzorových apartmánov, táto možnosť tu samozrejme je. Platby idú na Escrow účet, na ktorý developer nemá dosah, je zriadený len pre účel tejto transakcie.

Keďže v oboch prípadoch ide o apartmány, ktoré ešte nie sú dokončené, tak sa platí záloha za nehnuteľnosť. Percento zálohy je u každého komplexu iné. 

Mnohí by o takúto nehnuteľnosť mali záujem, no potrebujú finančnú pomoc. Tu treba rozlišovať, či ide o rezidenta, alebo nerezidenta. V Dubaji sú spoločnosti ktoré sa tomu venujú a vedia vybaviť úver do 60% z hodnoty nehnuteľnosti pre nerezidentov. Pre rezidentov až do výšky 75% z ceny nehnuteľnosti (niekedy aj viac). Je možné financovanie aj americkou hypotékou, kde klient zakladá SK nehnuteľnosť.

Dôležité je však poznamenať, že ak kupujete danú nehnuteľnosť v Dubaji na ďalší predaj, majiteľ ju môže predať až v čase, keď je úplne dokončená a dostane kľúče.

nehnutelnosti.sk

Parkovanie

Budúcich majiteľ zaujíma aj možnosť parkovania. Čo je úplne prirodzené. Parkovanie je v oboch rezidenciách kryté. 

Je však dôležité si zistiť, či je parkovanie už v cene apartmánu, alebo stojisko treba dokúpiť. Na to naozaj nezabudnite, aby ste potom neboli prekvapení, že sa cena navýši o pár tisíc naviac. 

Zariadenie apartmánu

Tak, ako pri novostavbách na Slovensku aj v Dubaji sa musíte dohodnúť, čo bude a nebude súčasťou vybavenia vášho apartmánu. 

Samozrejme, že apartmán sa vyhotovuje do istého štandardu. Nábytok je však pri niektorých projektoch potrebné dokúpiť, alebo je "štandard" aj s nábytkom, ale to opäť závisí na dohode.

nehnutelnosti.sk

PONUKY:

MARINA

nehnutelnosti.sk

nehnutelnosti.sk

nehnutelnosti.sk

JVC

nehnutelnosti.sk


Súvisiace inzeráty

Auto